Hej Burträskare och tävlingsmänniska!

 

Nu har det blivit dags att offentliggöra den tävling som kommer att pågå i Burträsk från och med imorgon den 2/12 (Skyltsöndag) till och med den 20/12. Tävlingen går ut på att du varje dag via denna sida får reda på vilken handlare, förening eller verksamhet du ska besöka. Det är ett nytt ställe varje dag. På plats hittar du en fråga som du besvarar på en talong som finns att ladda ner och skriva ut här, eller i pappersform på Konsum och även hos de medverkande företagen. Frågorna kommer att sitta kvar hos de medverkande under hela tävlingsperioden, så du behöver inte oroa dig om du missar en eller flera dagar.

När du har besvarat samtliga frågor lämnar du in din talong på Konsum (senast 20/12) och deltar i en dragning av mycket fina priser som våra sponsorer har ställt upp med! Dragningen kommer att gå av stapeln på Västerbottensost besökscentrum den 22/12, klockan 13:00 och är öppen för tävlingsdeltagare och allmänhet.

Vi hoppas att du ska tycka att tävlingen är spännande och att du kommer att upptäcka något nytt hos de som medverkar i tävlingen. Vi kan redan idag avslöja att Annas Må Bra-zon är först ut! Ta dig dit imorgon och sätt igång med tävlingen!

 

Lycka till och God Jul önskar Tävlingskommittén!