Visste du att du kan gofika i Kvarnbergsbacken varje lördag och söndag?
Det perfekta utflyktsmålet denna årstid för en lagom motionstripp på helgen. Åk skidor eller promenera efter skoterledens välpreparerade spår till stugan i Kvarnberget, och dom som vill och kan kör ju skoter eller bil till backen.

Mellan kl 11:00 och kl 15:00 så åker man inte bara skidor utför, man fikar gott i stugan i foten av Kvarnberget. Öppet för alla som vill komma ut lite och ett trevlig utflyktsmål för dig som vill ta en kopp kaffe och lite gott fika till, samtidigt som du kan mingla med andra som har samma intresse av vår fina miljö runt Burträsk.

Känner man för det så eldas det ju i Mullebo (grillstugan) nästan varje dag backen är öppen, så efter ett fika kan man ju grilla lite och inleda en fantastisk början på en mysig lördag.
Söndagsfikat är liksom en fin avrundning på den härliga helgen, och lite avkoppling inför veckan som kommer med fikapris som är billigare än kaffet hemma så passa på att bjuda vännerna!

Sportlovsöppet alla dagar v10, mera information kommer!

Text: Roger Eklund