”Jag har under en längre tid funderat på vad jag kan göra för att hjälpa alla tusentals människor på flykt i världen.” Så skrev Elisabeth Lindroth. Hon har nu fått ett antal burträskare att hjälpa till genom att säga några ord i ett Youtube-klipp.
”Hej! Jag har under en längre tid funderat på vad jag kan göra för att hjälpa alla tusentals människor på flykt i världen. Självklart går det skänka pengar och det har jag också gjort men jag känner alltid att det inte är nog och att min ekonomi inte riktigt tillåter att jag ska skänka så stora summor.
Därför har jag nu kommit på att jag ska göra ett klipp och lägga ut på min Youtube-kanal.
Jag har ett avtal och får betalt från ett produktionsbolag när mina klipp får många visningar och jag tänkte helt enkelt försöka få ett klipp att spridas och visas så mycket att det blir en rejäl slant att skänka!
Min tanke är att få med folk från Burträsk i klippet, som ska vara bara några minuter långt. Tillsammans ska vi säga några meningar och jag tänker att jag ska klippa ihop alla så att alla säger ett ord var och kanske att det går samla en större grupp som kan säga något i kör också.
Nu ligger klippet ute på Youtube och Facebook. Du kan se klippet här. Du kan också kolla in Elisabeths blogg här.