De nya stugorna vid Burträsk camping har visat sig populära och omtyckta bland sommargäster. Däremot är det inte alla som vet att stugorna är varmbonade och möjliga att hyra även under vintersäsongen.

-Den gångna sommarsäsongen blev bättre än förväntat. Nu vill vi slå ett slag för att folk ska upptäcka att stugorna även fungerar perfekt på vintern, säger Pär Johansson, ordförande i Burträsk stugby.
Burträsk camping sköter administration och uthyrning. Priser och uppgifter om hur du bokar en stuga hittar du här eller på Burträsk camping som också kan svara på frågor via mail: info@burtraskcamping.se.
-För Burträskare är det en bra möjlighet när det behövs extrabäddar för släkt och vänner som kommer på besök. Stugorna är fullt utrustade och man kan sköta sig själv där.
Det är sex stugor på 50 kvm vardera. De har sovrum, vardagsrum, kök och toalett med dusch. Dessutom finns naturligtvis tv.

Foto: Waldemar Mellquist