Arbetet med ”Sommar i Burträsk 2017″ är i full gång. Den populära turistbroschyren delas ut under juni månad. Missa inte möjligheten att annonsera och tipsa om reportage. Ta kontakt med Sören Åström på Studieförbundet Vuxenskolan Burträsk.

 

Broschyren delas ut i hela gamla Burträsk kommun och finns även på turistbyrån i Skellefteå, campingplatser och många besöksmål i Västerbotten. Broschyren ges ut av Burträskbygdens Utveckling (BBU) i samarbete med Vuxenskolan Burträsk.

– Sommarbroschyren är mycket omtyckt och hos många ligger den framme på köksborden hela sommaren, säger Sören Åström.

De som vill annonsera i broschyren eller har förslag på vad den ska innehålla kan kontakta Sören Åström från 10 april och under hela april månad på telefon 0914-55140 (vardagar). Det går också bra att skicka ett mejl till soren.astrom@sv.se.

Vi vill naturligtvis också ha tips på arrangemang och aktiviteter som sker i Burträskbygden. De publiceras gratis både i sommarbroschyren och i kalendern på vår hemsida.

Foto: Waldemar Mellquist