Nu är det dags. Årets Burträskare 2017 ska utses. Därför efterlyser vi förslag på tänkbara personer. Lämna ditt förslag senast 31 december.

Den som koras till Årets Burträskare bör vara en enskild person som gjort något bra under det gångna året, som ”satt Burträsk på kartan”, eller gjort något annat som bör uppmärksammas. Företag, föreningar, grupper och liknande kan inte nomineras.

Den som föreslås kan också vara en person som gjort något som fått positiv återverkan för Burträskbygden och regionen.

Passa på att nominera just den person som du tycker borde få utmärkelsen Årets Burträskare.

Vi vill ha ditt förslag senast 31 december 2017. Skriv ditt namnförslag och en motivering. Vi publicerar inte vem som gjort nomineringen, men vi vill ändå att du skriver ditt namn när du skickar in förslaget.

En jury på sju personer, däribland de fyra som tidigare utsetts till Årets Burträskare, granskar alla förslagen och utser vem som ska få årets utmärkelse. Resultatet publiceras under januari 2018 på BBU:s hemsida burtrask.se.

Lämna ditt namnförslag här.

Ditt namn

Din epost

Ditt förslag till Årets Burträskare

Motivering