Här är teamet som tar emot turister och övriga besökare på Västerbottensost besökscenter sommaren 2018. Centret är ett viktigt nav för turismen i bygden och brukar ta emot omkring 7.000 besökare årligen.

Föreståndaren Anna-Carin Olofsson (till höger på bilden) berättar att centret ska vara öppet från midsommardagen och fram till söndag den 19 augusti.

Övriga på bilden är från vänster Moa Wallmark, Susanna Tedestedt, Wilma Schönfeldt, Johanna Schönfeldt, Samuel Lindmark och Mårten Warg. De ska arbeta i serveringen och med de guidade turerna som ordnas varje dag klockan 11 och 14.

Anna-Carin Olofsson har varit med i Västerbottensost besökscenter från första början:

-Jobbet passar mig och är riktigt kul. En nyhet i år är att vi samarbetar med Edelviks folkhögskola som ska baka Västerbottensostpaj från grunden. Det blir verkligen lokalt och närproducerat, säger hon.

Waldemar Mellquist